torsdag 3 februari 2011

Har nu tränat på bra i ca 3 månader och min vikt ligger nu stilla på 109 kg ,jag har försökt att sakta men säkert höja kaloriintaget genom att höja proteinmängden men jag ökar ändå inte i vikt.

Det är ingen lätt ekvation att lägga på sig muskelmassa samtidigt som man håller formen,det enda raka skulle vara att väga allt man stoppar i sig så att man hade stenkoll på kaloriintaget men så seriös är jag inte för tillfället.

Jag tänker därför göra det enkelt ,jag äter på som vanligt men ökar från en gainer till
två per dag.

Jag kommer att ta en gainer till morgongröten,på morgonen är kroppens energidepåer ganska tomma och då är det mindre risk att man lagrar upp kalorierna man äter,jag har provat detta upplägg förut och då funkade det ganska bra.

Om det funkar denna gång får vi se om några månader det är bara till att kämpa på mot nya djärva mål ,ingen kommer ihåg en som ger upp och jag tror att man växer som människa om man inte ger sig i första taget.

Ha det mvh The Varrior........

1 kommentar:

  1. Kul det går bra Christer! Gillar din blogg och ditt sätt att tänka kring träning, kost och över livet i stort. de är inga krusiduller utan vanligt hederligt sunt bondförnuft ;)

    Kör hårt!

    Mvh. Alex

    SvaraRadera