tisdag 16 augusti 2011

Ännu en sommar har gått

Ja då har ännu en sommar gått,tiden bara rinner i väg och en ny årstid är på antågande och det är Vikingens tid mina vänner.

Jag har haft en helt okej sommar med många nya bekantskaper och en hel del festligheter men nu är det slut på festandet för nu tar Jakten och hårdträningen över vikingens liv på allvar.

Jag kommer att ha ledigt i nästan 2 månader under hösten och det kommer naturligtvis bli mycket jakt,Nemo är snart 1 år och ska jagas in och även Apollo kommer att jaga så jag har 2 hundar som ska gå för fullt i höst.

Längtar just nu efter jaktpremiären den 25 som kommer att tillbringas i Jämtland i vanlig ordning och det verkar vara gott om ungfågel i år så det kan bli en riktigt trevlig höst.

Dessutom så blir det en hel del fiske och Älgjakt så förhoppningsvis är frysarna fulla när vintern kommer.

Jag kommer även köra i gång med träningen på allvar igen,har ju tränat 3 ggr i v under sommaren så nu ökar jag på träningen till 4 ggr i v .

Jag väger för tillfället 106 kg i väldigt bra offseasonform så jag har en bra grund att stå på inför höstens och vinterns uppbyggnadsträning,känner mig faktiskt mer taggad än på många år så vem vet kanske posebrallorna åker fram ur malpåsen framöver....

Ha det bra mina vänner och glöm inte att ta hand om ert inre ...

Här kommer en Viking:Du är vad du säger,tänker och gör ,ditt liv är ditt budskap om vem du är............

6 kommentarer:

 1. tack för visdomsord,lyssnade till dig på body och tittade på din hemsida under tiden,vart kristen till 100 % 1992,dina ord är verkligen guds ord alltså det som står i bibeln,har ju läst den nåra år,flyttade hem till hälsingland 2000 efter 10 år i sthlm,svängrum natur you name it,det är norrland,välkommen in till mig o frugan me ungskocken våran,på villan loppis i lottefors,när du passerar,kaffe självklart,ena pojken har dragit in mig i captain crush,fattas inte mycket på 2an.kent norevi.

  SvaraRadera
 2. Tack för inbjudan ska åka in om jag har vägarna förbi .Ja Vikingens väg liknar nog guds väg,tror nog på en mer öppen och ej dömmande gud än vissa religioner.Men kärlek ,glädje och sanning är vad min gud står för .Ha det min vän och lv väl.

  SvaraRadera
 3. Tack för det Sophia :-) det kommer att bli en kanonhöst.

  SvaraRadera
 4. Hallå

  Hur ser det ut med jaktlyckan därnere, finns det nå fågel?
  har du fått igång lillfinnen ännu?
  Bra blogg men gärna tätare inlägg, håller du föreläsningar för t ex mindre gym/klubbar å vad skulle det kosta isf?

  Mvh:Tornedalen

  SvaraRadera
 5. Jodå det finns lite fågel men det blev inte det kronår man trodde.Ja det händer att jag är ute och föreläser i bland men det blir inte så ofta.

  SvaraRadera