lördag 23 maj 2009

Sommar


Sitter och tittar ut över en spegelblank sjö ,18 grader i skuggan och sommaren är på gång.

Nu är enligt mig en underbar tid när det sjuder av liv och grönskan är enorm.

Efter som att frun i huset har dragit till Italien så har jag det jag gör,fotbollsträningar ,fotbollsträningar,städning ,tvättning,gräsklippning,matlagning,mm mm.

Träningen blir det lite si sådär med , veckan som var blev det bara 2 träningspass och till veckan kanske det kan bli 3 pass om jag har tur.

Vikten ligger nu på 112 kilo och formen har blivit något bättre sedan jag drog ned

på portionerna och sänkte kolisarna , nackdelen är att man känner sig mindre och blir något svagare men va faan man kan ju inte få allt.

Vi hörs The varrior.................

2 kommentarer:

 1. Tjena Warrior..

  Jaså frugan e borta och fullt upp för dig med andra ord =)
  Jag måste säga det verkar som du lever en lugnt liv trots det, bor från stress...hinner med jobb, träning, familj och fiske.

  Själv bor jag i storstad och jag vet inte hur man stavar till lugn och ro.
  Hehe skämt å sido, men lite så är det ändå..man far å flänger hela tiden...arbete, hushållssysslor, träning, hinna träffa familj och vänner. Tanken att skaffa familj är trängd helt klart..men självklart är det något man vill! Allt handlar väl om prioriteringar.
  Du bevisar ju att det är möjligt att kombinera allt utan att träningen eller ditt fiske blir allt för drabbat! Där är du unik ;)

  Kul att höra du börjar komma i bättre form!!
  112kg låter bra! Men känner igen det du säger...svagare och mindre, men som du beskrev man kan ju inte få allt.
  En fråga, hur lång e du?

  Ha D gott och lycka till.
  MVH /J.

  SvaraRadera
 2. hej christer jag undrar bara lerite hur upplägget med tung träning resp medeltung träning der ut:) har kört efter ditt upplägg nu en tid bara för att jag velat prova nått nytt och konstigt nog har det gått rätt bra. mkt bra blogg keep it up!

  SvaraRadera