onsdag 4 maj 2011

Annan Träning

Skrev för ett tag sedan om en annan sorts träning och jag har fått en hel del kommentarer angående det.

Många människor där ute mår dåligt av olika anledningar ,ibland vet man inte ens varför man mår dåligt men ändå mår man piss.

Jag tror att en stor del i problemet beror på att vi fokuserar på helt fel saker, i stället för att fokusera på en positiv känsla så dras vi som magneter till det negativa
och det hjälper oss inte ett djävla dugg.

Personligen så jobbar jag hårt med mitt egna mående och jag har insett att jag måste styra mina tankar och inte låta det negativa ta över.

Det har egentligen att göra med vem jag egentligen vill vara,jag tror att man ska följa sin inre röst för vi har alla en sådan .

Man kan kalla det samvetet,jaget,eller något annat men tankar som är positiva,kärleksfulla,glädjande är ju mycket bättre att följa för dom leder aldrig till något dåligt .

En sak till är ärlighet och sanning,i dagens samhälle är det tyvärr en större o större bristvara på dessa två och det leder inte heller till ett bättre mående.

Jag jobbar ganska mycket med dessa ord ,glädje,kärlek sanning,rädsla.

Jag försöker att följa tankar som har med glädje ,kärlek och sanning ,rädslan försöker jag att koppla bort för den ger mig inget gott .

Jag fick även en bön som jag använder mig av nu och då och den hjälper mig också här kommer den.

Gud ge mig sinnes ro att acceptera det jag inte kan förändra,mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden...............


Nu vet ni vad skogsmannen Vikingen människan Christer tränar på , somliga kanske tycker att jag bara skriver en massa strunt och det får ni gärna tycka jag är trygg i mig själv och står med båda fötterna på moder jord så lev som ni alltid gjort eller inse att livet går ut på att utvecklas som människa .

Sköt om er och lev här och nuuuuu Mvh Christer.......

2 kommentarer:

 1. Mycket kloka ord Christer, det positiva i livet är det vi ska gå på - försöka se allt, även det dåliga, med kärleksfulla ögon och lära oss att allt för något gott med sig :) Fortsätt vara Du! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja va fan säg man ! Folk i min omgivning snackar om meditation, att man skall hitta sig själv, hitta det man tycker är bra för en själv osv....
  För det första, vilka umgås jag med egentligen som bara snackar ? Meditation ? Är inte det ett tillstånd man konstant är i ? Som en klok man en gång skrev, meditation är något som pågår konstant.. När du anser att du MÅSTE meditera och hitta lugnet så är du redan där låst i tanken.... Hitta sig själv ? Ja, när man äntligen hittat sig själv och sätter gränser och jag anser ju personligen att ärligheten planteras i självkänslan, alltså har du inte "hittat dig själv" osv. så kan man inte vara ärlig....man törs helt enkelt inte. För att återgå... När man hittat sig själv, sätter gränser.. då är man helt enkelt en arrogant, självupptagen skitstövel...*skrattar* Jaha brukar jag säga, det är du som äger det problemet, vill du kan vi försöka lösa det så du slipper må dåligt utav det..
  Jag är min egen lyckans smed, smider jag inte så bli ne inge järn heller som vi säger i skogen....*skrattar*
  Tycker du har kloka vinklingar på saker och ting C.K
  Nä för att återgå till de viktiga sakerna i livet..JAKTEN *skrattar* så hoppas jag allt är bra

  SvaraRadera