tisdag 17 maj 2011

BlandatEn vecka har snart gått sedan sist och jag har jobbat ganska mycket men nu blir det några lugna dagar att se fram emot.

Jag har lagt om träningen from denna vecka och dragit ner på styrkepassen till 3 och lägger in löpträning (intervallträning)2 ggr i v, det känns ganska skönt att ta det lite lugnare över sommaren när det är mycket annat som drar......

Renoveringen av övervåningen går sakta men säkert framåt och det kommer att bli grymt snyggt ,de behövdes verkligen göras en ansiktsyftning så även om det ser ut som en byggarbetsplats där uppe så är det värt allt slit och och allt annat som en renovering innebär.

Ikväll blev det en tur till skogen istället för en tur till gymet och Nemo fick se en hel del tjäder denna kväll,vi såg 9 Tjädertuppar och 1 Tjäder höna .

De 3 första väckte verkligen Nemos intresse och han hittade 7 stycken på marken och var nästan nära att ta en .

Han gjorde bra förföljande på flera stycken men det blev aldrig något ståndskall ingen bråska i brägårn man kan int få allt på en gång och jag vet att det kommer förr eller senare.

Slänger med några bilder och en liten filmsekvens.Ha de och här kommer några tänkvärda ord ....OM DU INTE GÅR INOM DIG GÅR DU UTAN DIG......


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar